MOA LÖNN SKAPANDE SKOLA
 

NYFIKEN PÅ UPPDRAG INOM SKOLANS VÄRLD? KOM PÅ WORKSHOP DEN 3 MARS!

 

När: 3 mars, 16:00 – 19:00

Var: Centrum för fotografi, Tjärhovsgatan 44, Stockholm

Hur: Workshopen är avgiftsfri men antalet platser är begränsade – anmäl dig via formuläret här senast 26/2.

 

Under kvällen får du en introduktion till Skapande skola och hur uppdrag för konstnärer inom skolan kan se ut. Vi går också igenom Konstdepartementet, en ny digital plattform som riktar sig direkt till lärare för att öka skolelevers möten med bild- och formkonstnärer. Uppiggande fika kommer finnas.

 

Peter Gahnström, projektledare för Konstdepartementet, leder kvällens workshop som fokuserar på hur du tar fram skoluppdrag med utgångspunkt i ditt konstnärskap. Vidare får du en introduktion i att publicera foton och textmaterial som beskriver dig och de uppdrag du erbjuder, för att på så sätt bli synlig på Konstdepartementet och bokningsbar för skolorna.

 

Workshopen är avgiftsfri för dig som är medlem i Konsthantverkscentrum, Illustratörcentrum, Konstnärscentrum och Centrum för Fotografi. Det enda du behöver ta med dig är en dator. Inför kursen kommer du också att få en enklare uppgift, så börja redan nu att orientera dig på Konstdepartementet.seVid frågor, kontakta Maria Nordström  

maria.nordstrom@konsthantverkscentrum.se

 

Varmt välkommen!

 

 

Konstdepartementet drivs av Konstnärscentrum i samarbete med Centrum för fotografi, Illustratörcentrum och Konsthantverkscentrum.


Kursen ges i samarbete med Kulturens studieförbund.

 

KONSTDEPARTEMENTET – EN NY PLATTFORM FÖR SKOLUPPDRAG

 

Du som arbetar konstnärligt med barn och unga i skolans värld, eller har planer på att göra det; vi är tillsammans med Konstnärscentrum, Illustratörcentrum och Centrum för fotografi med och utvecklar Konstdepartementet, en ny rikstäckande utbudsplattform, för skolprojekt. Plattformen är en förmån som ingår för medlemmar i Konsthantverkscentrum. Gå in och kika på Konstdepartementet, några av våra medlemmar har redan registrerat sig!

 

Har du frågor om Konstdepartementet? Mejla maria.nordstrom@konsthantverkscentrum.se